søndag den 20. juli 2014

Egon skruer ventiler




Vi lagde ud fra vores vildmarkscamping tidligt uden morgenbadning, da elven så farlig og kold ud. Men vejret det er som sædvanligt sol og 25 grader allerede kl 9. Det afholdte ikke de mange hundrede fluefiskere fra at gå ud i elven tidligere på morgenen. 

Området her i Guldbrandsdalen er er Mekka for fluefiskere! De er i elven overalt og på kanterne, på broene fra tidligt morgen til sent aften. Vi talte om, at det var da en underlig fornøjelse at stå der i 8-10 timer hver dag i sin ferie. Så var det lige en der nævnte at de syntes nok også, at køre 8-10 timer på næsten 100 år gamle motorcykler hver dag i sin ferie, er en underlig fornøjelse;o)

Vi kom hurtig til Røros som jeg nævnet i går, er en gammel kobbermine by fra 1644. Byen er lagt på den placering ved elven for at kunne udnytte maskinkraften til at udvinde kopper af den malm der blev bragt hertil fra 2 miner hhv. 13 og 18 km vest og øst for byen. Kobbermalmen bliver varmet og og den rene kobber støbt i 7 kg barrer og hele Børsen's tag og mange andere tage i københavn, er kobber herfra. Alt i alt en interessant by som er et  besøg værd. 

Efter frokost gik det igen sydpå ca 130 km til Koppang Camping for vi nu mente, at der efter 3 dage skulle vi have mulighed for et bad. Egon har haft det problem at 2 af udstødningsventilerne har sat sig i sædet og kunne ikke justeres mere. Problemet blev klaret med at afmontere cylinderen og lægge 4 pakninger under cylinder 1 og 2 og derved hæves de 2 cylindere og ventilere kan igen justeres. 
En lille enkel opgave der tog Egon og Henning en times tid, mens jeg og de øvrige lærte en masse nyt. 

Dagen strækning blev kun til 205 km. Den samlede strækning på turen er nu oppe på 4500 km. 

1 kommentar:

  1. I am glad to reach this blog post as here I have received all the answers that I was looking for. Since ling, I was planning to opt for a Drivhus (Greenhouse), Polycarbonate, Kanalplast, Drivhus I Tre etc., but was going through a number of doubts. But with this blog, I guess now there won't be any issue at all. Now, I will surely connect with the right person any time soon.

    Drivhus | Drivhus Til Salgs | Terrasse Tak | Polykarbonat | Polykarbonat Platter | Kanalplast | Drivhus Plast | Drivhus I Tre | PVC Gardin

    SvarSlet