tirsdag den 8. juli 2014

Et indblik i vores typiske dagsrytme


Hej alle! 
Vi er nu på fjerde dagen og er ved at finde en fast dagsrytme og tænkte at vi lige ville dele med jer, hvordan dagene typisk forløber for os. I går så vores dag ud som følger: 

Vi står alle op kl. 7.00 præcis og i dag var det uden for byen Mora. Vi tage morgenbad i søen- NØGENBADNING, vel at mærke, så hold øje med bloggens billeder de næste par dage ;-)
Efter badningen rigges morgenmaden til, som indeholder følgende: 
Varm havregrød, müsli, Mariannes opvarmede hjemmebagte grovboller, rugbrød fra Danmark, Slagter Munch kartoffelspegepølse, æg og tomater, kaffe og the samt juice. 

Efter morgenmaden brydes lejren ned. Kl 9.00 præcis er der afgang for alle hvor temperaturen nu er steget til 24 grader og med sol fra en skyfri himmel. Vi kører så uden stop de første 130 km på de første to timer, hvorefter der så skal tankes. Så igen uden stop de næste to timer frem til kl. 13.00, hvor vi så har kørt over 200 km. 
Vi har på forhånd aftalt med Erik Kristoffersen i vores følgevogn, at vi mødes på en rasteplads til frokosten. Den holdes så fra kl. 13-14 præcis og nu er det blevet ca. 30 grader varmt.
Frokosten består af det meste fra et godt frokostbord derhjemme (excl. øl og snaps). 

Klokken 14.00 er der afgang igen og rytmen fra formiddagen gentages indtil der i alt er kørt over 400 km og klokken har passeret 18.00.
Vi fuldtanker så, inden der vildmarks camperes for natten, nu et sted nord for Strømsund i Värmtland, som Erik har fundet til os. 

Efter vi har slået lejr og en kort pause med dagens øl, er der opstart på aftensmaden. Middagen er en større menu, bestående af vores hustruers fantastiske retter, som vi har medbragt fra Danmark. 

Så er der kontrol af olie, sparken dæk mv. og så igen NØGENBADNING for alle (fotos kommer senere ;-) ) 
Efterfølgende kaffe, the og røverhistorier fra alle. 
Klokken 22.30 pakkes der ned for natten. 

Det var en typisk dag her fra os. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar