lørdag den 19. juli 2014

Så er vi kommet til Trondheim med sol og 27 grader. Herligt.



Godnat- så er de 4 gamle rør puttet. 

Vi har nydt naturen der nu er knap så dramatisk som tidligere dage. En modkørende kvinde påkørte  og dræbte et får i vores kørebane i forsøg på at undgå påkørslen (måske jagtede hun  fåret helt over i vores kørebane :0) Skaderne på bilen var til at overse, men fåret var ikke at redde. Vi spottede vores første elg på hele turen, som havde fundet sig de friske. Skud i 3 meter højde som den lige kunne nå til dagens frokost. Det mente dog ikke at den skulle være model for os, så desværre er den ikke på bloggen i dag.
Hver gang vi standser som regel for at tanke, så er der stor tiltrækningen at unge som gamle mænd (underligt nok ikke nogle kvinder). Det fleste har svært ved at forstå at rørene er så gamle! Næsten 100 år ? 
Og så har vi været på Nordkapp (mange i denne del at landet har ikke selv været der oppe, for hvad skulle de dog der?) L
idt ret har de nu alligevel. Og så på en næsten 100 år gammel motorcykel og for det ikke skulle være løgn, så er der 4 rør og 4 tåber er nu er på vej hjem!

Ved en lille by lidt nord for Tronheim var der 2 unge Harley Davidson og én i en Toyota som var vildt imponerende, dog havde han set et rør før, (det er den første på turen der kunne sige det). Samtalen udspillede sig således:
"Nå hvorhenne i Danmark havde han set sådan ét?
Ø, neej det var skam 3 km herfra jeg så det!
Nå hvor længe siden er det så?
Ca. 30 år siden, og han har den endnu fordi han sælger aldrig noget af alt det han skraber sammen.
Hvem er det siger Harley-drengene så.
Det Tosse Pål..
Ja, han sælger aldrig noget, siger Harley-drengene.
Henning vil vide om Pål lever endnu?
Ja, det mente alle, omend at det var en meget gammel mand og havde nok ikke så langt igen.
Henning spurgte så hvor gammel?
Ca. 70 år var svaret."
Vi fik adresse og tlf. nr på manden og ringede til ham (vi kunne da ikke bare køre unden at have set mandens rør). Men desværre ingen svar. Så vi måtte videre, uden at have set mandens rør.
Turen gik så ind i landet til Røros som er på Unesco kulturarvs liste. Byen er fra 1644 og ca 1/2 delen brændte i vinter. Den by skal vi se i morgen. Vi har kørt i alt 365 km idag totalt på turen 4350 km.
 Så godnat 

P.S. Jeg har ringet til ham med røret for 1/2 time siden. Mere i morgen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar