tirsdag den 8. juli 2014

Så gik den i stykker!


Vores dag startede ud med at servicebilen ikke kunne starte da alt vores elektroniske udstyr havde brugt al strømmen. Det er måske ikke så mærkeligt, da vi havde sat følgende udstyr  til opladning i bilen:
Køleskab
2 GPS
5 telefoner
4 styrthjælme med intercom.
2 bærbare labtops
1 hotspot for trådløst internet.
Og så havde lyset brændt bag i bilen hele aften.
Men to friske servicemontører fra Vestas kom kørende oppe på landevejen, og dem fik vi standset og de ville gerne hjælpe med at starte bilen. Men ak og ve, nu kunne den starte men kunne kun køre ganske langsomt næsten uden trækkraft. Motorstyringen var gået i stykker og kunne ikke trække campingvognen væk fra vores hyggelige skovsø. Vi trillede ind til WV i Strømsund, som havde ferielukket og videre til div. baggårds mekanikere, som billedet viser.
Efter nogle timer måtte vi opgive at få det klaret i Strømsund og blev enige om, at nu måtte vi videre da det jo er er en motorcykel tur vi er på. Vi pakkede så det vigtigste værktøj og tændrør samt toiletgrej på kakkelovnene, og startede noget forsinket ud på "inlandsvegen" med kurs mod nord.

Et lille stop ved Sverige kortet ved grænsen til Lapland for at tage et Millers blev det dog til.
Først på dagen var vejret som sædvanlig 24 grader og senere, ud på eftermiddagen, også over 30 grader.
Frokost blev det til, på en fin fiskerestaurant med mange som skulle se rørene.
Nu har vi indlogeret os i en fin campinghytte ved en sø, så nu er der badning, ja I gætter rigtigt: nøgenbadning fordi vores badetøj er i servicebilen :0)
Det blev så kun til 220 km idag men i morgen må vi se at komme noget længere. 
Hej hej!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar