mandag den 21. juli 2014

Tændrør




Hej Alle 
Morgenen startede i høj sol så Erik og jeg fandt Løbeskoene frem kl 6.30 og det var op af fjeldet den ene vej og ned igen. Det var både sundt og godt. Da vi jo kom tidligt op, kom vi også tidligt på landevejen kl 8.30. 

Allerede efter 5 km døde Hennings rør pludseligt. Henning vidste inden hjulene stod stille hvad problemt var: platinerne!Helt korrekt den ene var faldet helt af.  Nye på og efter i alt 5 minutter var vi på vej igen. 

Vores mål for idag var Trolhættan i Sverige 444 km borte. Det er en af de længste stræk vi har haft på en dag. Vi passerede Elverum som jeg (Steen) kun kender iklædt sne og is, på vej op til Primus træf. Det er underligt at være her i solskins-vejr. 

Vi spiste frokost i Kongsvinger efter små 200 km ppå en kørelærers øvebane, hvor en norsk jente havde sin første køre time på motorcykel. Det var fin underholdning under hele frokosten, hvor vi alle kunne se, at hun kørte hurtigere og mere sikkert for hver omgang rundt imellem keglerne. 

Vi drog hurtig videre og efter tankning begyndte mit (Steens) rør at gå på 3 cyl. Egon var klar med en teori om det var 3 die tændrør. Efter at have afmonteret alle tændrør uden af finde noget forkert, kom Henning og Ole tilbage til os for at se hvorfor vi var holdt. Nye teorier kom på banen, platiner og strømfordeler blev genstande for nærmere undersøgelser uden at finde andet en en smule kulstøv og lettere slidte platiner. Alt blev samlet og vi var alle på vej igen. 

Men men 15 km så var det det samme igen.. Ind i skyggen ved en Esso tank.. Alle tændrør ude, alle så fine ud, frem og i med 4 nye. Afsted det gik igen på alle 4 cyl. Pga vores fejlfindingerne er det blev det sent vi kom i lejr 60 km nord for Trolhættan. Kl 20 mod normalt kl 18. 
I morgen som er en fridag hvor vi skal besøge SAAB's museum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar